Skip to main content

Reparatie en onderhoud

Wij houden uw stilstand tegen! Wij verzorgen al vele jaren het onderhoud en reparaties aan bestelauto's, campers, personenauto' s, vrachtwagens, aanhangers en opleggers voor een groeiend aantal klanten. Daarom zijn wij ook in de avond geopend en op zaterdagmorgen en hebben wij keurmeesters voor APK I en II.

Onderdelen
Daarnaast zijn wij officieel FUSO en ISUZU dealer voor de regio Zuidoost Brabant. Naast de specifieke testapparatuur zijn onze medewerkers opgeleid voor de verschillende merken en modellen. Uiteraard hebben wij een ruime voorraad nieuwe én gebruikte onderdelen, waardoor wij in bijna alle gevallen direct kunnen leveren.

Canter motorblok

Eigen revisie
Ondanks de lange levensduur van de betrouwbare FUSO Canter motoren en versnellingsbakken, kan het voorkomen dat deze vervangen moet worden. Door onze eigen revisie-afdeling worden de meest gebruikte motoren en versnellingsbakken tegen scherpe prijzen geleverd.

APK 1 en 2

Wij beschikken over de juiste RDW goedkeuringen om zowel APK 1 en APK 2 uit te voeren. Dit betekent keuringen van personenauto, camper, bestelwagen tot zware vrachtwagen, oplegger en aanhanger. Onze speciale remtestbank is geschikt voor de zwaarste voertuigen. Uiteraard kunnen wij de vereiste EOBD-tests uitvoeren met onze apparatuur.
Fuso Canter bedrijfswagens onderhoud