Skip to main content

isuzu logo

ERVARING

ISUZU Motors produceerde zijn eerste auto in 1916 in Japan en heeft dus een lange geschiedenis. Bijna een eeuw ervaring waar u van profiteert en die van ISUZU de grootste constructeur maakte voor middelzware / zware bedrijfsvoertuigen en de grootste dieselmotor-constructeur met ondertussen meer dan 23 miljoen motoren geleverd. Ontdek wat dit voor u betekent ...

VRACHTWAGENMERK

ISUZU is geen gewoon automerk maar een bedrijfswagenconstructeur met enkel pick-ups en vrachtwagens. In tegenstelling tot automerken die hun kennis vergaren uit de bouw van personenwagens, haalt ISUZU zijn know how uit de constructie van vrachtwagens.
Dit vertaalt zich in onder andere een enorm sterk chassis. We kunnen wel zeggen dat de ISUZU D-Max truck DNA heeft wat zorgt voor een sterke solide pick-up!
Wil je een single cab, extendend cab, of double cab? ISUZU heeft het allemaal.

BETROUWBAARHEID

ISUZU is de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. De legendarische betrouwbaarheid van ISUZU werd gebouwd in de wereld van vrachtwagens en zware dieselmotoren. De D-Max is daarvan de waardige erfgenaam. Dat van de vorige generatie van de D-Max meer dan 2.000.000 exemplaren verkocht werden, is daarvan het beste bewijs. En vandaag gaat ISUZU met zijn nieuwe D-Max nog een stap verder op gebied van innovatie met de nieuwe 1.9L motor!

PRESTATIES

ISUZU is de grootste producent wereldwijd van dieselmotoren voor bedrijfsvoertuigen en industriële toepassingen met meer dan 23 miljoen exemplaren reeds geleverd! U geniet dus mee van alle door ISUZU opgedane ervaring. De nieuwste 1.9L dieselmotor met 164 pk en 360 Nm vormt de perfecte synthese van zuinigheid en kracht zodat u geniet van een zo laag mogelijk verbruik gecombineerd met het vermogen nodig om zware lasten te vervoeren of alle-terrein hindernissen te nemen. Deze technologie, gekoppeld aan de beste aerodynamische waarden in zijn klasse, zorgt voor een uitstoot vanaf 163g CO2/km. Het nieuwe chassis, één van de breedste in zijn klasse, zorgt voor dynamische prestaties en een superieure stabiliteit.

MODELLEN

ISUZU levert de D-Max pick-up, dé krachtpatser voor elk terreintype.

5 JAAR GARANTIE
Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw ISUZU. Allereerst omdat die is gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bieden wij een garantie die net zo goed is als uw ISUZU. Geniet daarom van 5 jaar of maar liefst 200.000 km garantie en assistentie!

ISUZU D-MAX

De stoere D-Max Pick-up is verkrijgbaar als Single Cab, Extended Cab en (BPM-vrije) Double Cab 
Met deze pick-up verplaatst u moeiteloos zware ladingen tot 3,5 ton, trotseert u onbetreden paden of rijdt u heerlijk rond met uw gezin! De Double Cab is beschikbaar in 2x4 en 4x4 uitvoering. en biedt ruime plaats aan 5 personen. Daarnaast beschikt hij over een laadbak van 1485 mm.