> Auto Truck Service Son. Verkoop & Onderhoud.. Bedrijfswagens - Over ISUZU
 
 
 


Mitsubishi Fuso specialist en ISUZU dealer


Over ISUZU


GESCHIEDENIS
In 1893 werd de Tokio Ishikawajima Shipbuilding & Engineering Co. Ltd opgericht. In 1922 produceerde het bedrijf met succes de Wolseley A9, een personenwagen, in samenwerking met de Britse autofabrikant Wolseley Motor Ltd. Meer dan 80 jaar is er ondertussen verlopen sinds ISUZU begon met de productie van auto's en vrachtwagens.

Tegenwoordig is het de grootste vrachtwagenproducent van Japan en één van de meest innoverende krachten die de wereld van de auto-industrie rijk is. Dankzij jarenlang onderzoek en ontwikkeling verzamelde ISUZU een rijkdom aan toptechnologie en werd ISUZU een fabrikant van wereldklasse voor lichte en halfzware bedrijfsvoertuigen en pick-ups.

Elk voertuig dat door ISUZU wordt gebouwd is gericht op functionaliteit, comfort en duurzaamheid. ISUZU voertuigen worden wereldwijd beschouwd als topproducten, en marktleider in zijn segment, onder andere in Amerika, China, het Midden-Oosten en de Aziatische landen.

Het Japanse bedrijf Isuzu Motors staat voor de productie van pick-ups, SUV's (segment van de 4x4) , vrachtwagens en dieselmotoren (toeleverancier van onder meer Opel, Renault, Saab, Honda, etc).

Wat de lichte vrachtwagens betreft (3.5-7.5 ton), is Isuzu al meer dan 30 jaar de nummer één in Japan.
Isuzu zal de komende jaren heel wat technische innovaties en nieuwe producten lanceren, wat Isuzu Benelux een aantrekkelijk groeiperspectief biedt.ISUZU DIESELMOTOREN MODERN EN WERELDBEROEMD
De laatste jaren worden dieselmotoren steeds aantrekkelijker door hun zuinigheid en duurzaamheid. Al bijna 70 jaar besteedt ISUZU Motors Ltd een groot deel van haar onderzoek aan dieselmotoren waardoor het bedrijf erkend wordt als dé Japanse pionier in technologische innóvatie.

Vandaag produceert ISUZU ongeveer 60 verschillende dieselmotoren voor een breed spectrum van bedrijfstoepassingen, van 1000 cc tot bijvoorbeeld een 30000 cc voor zware tractoren.

ISUZU wordt momenteel gerangschikt tot 's werelds grootste fabrikanten van industriële en bedrijfswagen dieselmotoren met een totale cumulatieve productie van meer dan 25 miljoen motoren.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ISUZU dieselmotoren door diverse grote autofabrikanten worden toegepast in hun producten dankzij de superieure prestaties, de geavanceerde technologie, de betrouwbaarheid en het lage brandstofverbruik.

Wilt u kennis maken met de producten van ISUZU? Neem dan contact op ATS Son! 
  

 

 

fuso ats-son.nl

 

 

 

 
 

disclaimer