> Auto Truck Service Son. Verkoop & Onderhoud.. Bedrijfswagens - ISUZU D-MAX
 
 
 


Mitsubishi Fuso specialist en ISUZU dealer


ISUZU D-MAX


D-Max DC
Pick-ups zijn in veel landen een geliefd een gewaardeerd vervoermiddel en door onder meer het flink toegenomen comfort en de fraaie vormgeving van de moderne pick-ups hebben de moderne versies een eigen marktsegment gecreëerd, dat ligt tussen de basis pick-ups en de luxe SUV's. Voor vele automobilisten is de pick-up dan ook een uiterst zinvol alternatief voor de duurdere SUV. Op die trend speelt ISUZU voortreffelijk in met haar fonkelnieuwe D-Max serie, die als kenmerken heeft: veel praktische gebruiksmogelijkheden, moderne technologie, een comfortniveau en een moderne vormgeving. Uitstekend inzetbaar tijdens, en na kantooruren! De D-Max is zowel een avonturier als een werkpartner. Daarenboven bezit de D-Max de grootste laadcapaciteit in zijn klasse én biedt hij de meeste zitruimte achter.

In eerste instantie biedt ISUZU Benelux de D-Max pick-ups aan in vijftien verschillende versies, beginnend met de single cab/chassis cab (met twee zitplaatsen), gevolgd door de extended cab (extra ruimte achter) en de dubbel cab, met plaats voor vijf inzittenden. Ook op technisch gebied biedt ISUZU veel keuze, zoals twee- of vierwielaandrijving en een zeer krachtige commonrail turbodiesel motor met intercooler van 2,5 liter 136 pk of 3,0 liter 163 pk. De ISUZU D-Max heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak, in de 3.0 ltr LS versie is hij ook verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak.

De ISUZU D-Max pick-up onderscheidt zich van andere pick-ups door niet alleen zijn moderne en toch stoere uiterlijk maar ook door het hoge comfortniveau. Zo heeft de dubbel cab de meeste interieurruimte van alle pick-ups die heden ten dage op de markt zijn, zowel voorin als achterin. De zeer krachtige 3.0 liter turbodieselmotor heeft een maximaal aanhangergewicht van maar liefst 3.500 kg! Voor de 2.5TD 4x2 en 4x4 is dit respectivelijk 2.500 en 3.000 kg! De D-Max is ook verkrijgbaar in een luxe-uitvoering, die tal van extra's biedt.

Interesse? Vraag dan meer informatie aan bij Auto Truck Service Son!
Klik hier voor de prijslijst van de D-MAX. En hier voor de specificaties van de modellen. 
  

 

 

fuso ats-son.nl

 

 

 

 
 

disclaimer