> Auto Truck Service Son. Verkoop & Onderhoud.. Bedrijfswagens - Nieuws
 
 
 


Mitsubishi Fuso specialist en ISUZU dealer


Nieuws


Nieuwe Fuso Canter Euro VI met 8,55 ton GVW
 • Nieuwe gewichtsvariant met 8,55 ton GVW
   
 • Duonic versnellingsbak en Ecofficiency-pakket standaard
   
 • Euro VI- en Euro 5b+-varianten per direct leverbaar
   
 • Canter 4x4 af fabriek leverbaarDe Fuso Canter – de gemakkelijk manoeuvreerbare ster onder de lichte trucks met zeer hoog laadvermogen komt het modeljaar 2014 met talrijke innovaties. Met de nieuwe gewichtsvariant van 8,55 ton GVW is een laadvermogen tot zes ton mogelijk. De Canter 9C15 en 9C18 – de typenaanduidingen voor de nieuwe gewichtsvariant - beschikt standaard over de automatische transmissie met dubbele plaatkoppeling 'Duonic' en de brede 'C' (Comfort)-cabine. De distributietruck is leverbaar met zuinige 3,0-liter-BlueTec 6 motoren van 110 kW (150 pk) en 129 kW (175 pk) met dieselroetfilter en de SCR-technologie. Tot de standaarduitvoering behoren ABS met elektronische remkrachtverdeling en een motorrem met een remvermogen tot wel 50 kW.

De vernieuwde motoren voldoen aan de EU-uitlaatgasnormen die vanaf 1 januari 2014 van kracht worden. Euro 5b+ geldt voor de gewichtsvarianten tot zes ton GVW. Euro VI geldt voor de hogere gewichtsvarianten van af 6.5 ton GVW inclusief de Canter Eco Hybrid. De nieuwe motoren zijn niet alleen schoner maar ook aanzienlijk zuiniger.Ecofficiency-pakket reduceert het verbruik

Het standaardpakket Ecofficiency bevat verschillende verbruiksreducerende maatregelen zoals hogere inspuitingsdruk tot 2000 bar, motor-start-stop en grotere achteras-overbrengingen. Bij de varianten vanaf 6,5 ton GVW met 100 kW (150 pk) en 129 kW (175 pk) komen hier nog banden met lagere rolweerstand en een geoptimaliseerd dieselpartikelfilter bij. Bij deze BlueTec 6 motoriseringen wordt een SCR-katalysator toegepast.

Een andere innovatie is de vierwielaangedreven Fuso Canter 4x4 die door hoge tractie in combinatie met het inschakelbare sperdifferentieel, een stijgingspercentage tot 60 procent aan kan. Door dat de vierwielaandrijving handmatig kan worden ingeschakeld, bespaart de Fuso Canter in het dagelijkse gebruik als 4x2 brandstof.

De Fuso Canter is een compacte, uiterst wendbare truck met een GVW van 3,5 ton tot 8,55 ton, hoog laadvermogen. De truck heeft een breed aanbod aan chassis-varianten met 4x2- en 4x4-aandrijving, hybride-aandrijving, drie cabinevarianten, zes wielbases en de keuze uit drie power take-offs (PTO's).De Canter: al 50 jaar de betrouwbare partner.

In 1932 startte FUSO's succes in Japan met een compacte bus genaamd de B46. Eenendertig jaar later, in 1963, de eerste Canter rolde van de productielijnen – wat de lancering was van haar eigen unieke hoofdstuk. Sindsdien is er een halve eeuw voorbij. 50 jaar van de Canter - dat is 50 jaar van efficiëntie, variabiliteit en betrouwbaarheid.  Meer dan vier miljoen auto's zijn geproduceerd, allemaal gewijd aan efficiënter en economischer transport voor klanten op elk continent.


Canter 1963 Canter 1978
Canter 1985 Canter 1993
Canter 2001 Canter 2005
Canter 2009 Canter 2011Canter 2013
 ISUZU D-max Dubbele Cabine BPM-vrij.

Voordelen van een BPM-vrije Dubbele Cabine:
 • Lage wegenbelasting, lage bijtelling en toch 5 personen vervoeren!
 • Diverse motor varianten leverbaar
 • Stijlvolle dakverhoging
 • Nuttige inwendige laadbaklengte 1700 mmTrekvermogen:
 • 2500 Kg voor de 4x2 2.5ltr.
 • 3000 Kg voor de 4x4 2.5ltr.
 • 3500 Kg voor de 4x4 3.0ltr.

Lees hier meer over deze speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde pickup!
 


ISUZU D-max nu ook met "Fifth Wheel" oplegger!

Hoogste maximale aanhangvermogen met BE-rijbewijs op Nederlandse markt!
 • Gepatenteerde aanhangwagentechnologie en EG-goedgekeurd
 • D-MAX en N-Series de meest interessante trekker-aanhangercombinaties op de Nederlandse markt
 • Bij afgekoppelde aanhangwagen toch volledig vlakke en optimaal te benutten laadvloer in de bak
 • Elektrisch/mechanische remsysteem reageert veel sneller en is lastafhankelijk
Lees hier meer over dit unieke concept voor uw bedrijf!


Auto Truck Service ook voor ISUZU bedrijfswagens!

Sinds 1 maart 2009 vertegenwoordigt Auto Truck Service Son, naast het Mitsubishi bedrijfswagendealerschap, ook het merk ISUZU. De komst van ISUZU is een welkome aanvulling van het bedrijfswagenprogramma van Mitsubishi. Hierdoor draagt ons bedrijf nog verder de beleving voor u als klant uit, namelijk: "Specialist van lichte besteltrucks".

ISUZU is een wereldmerk en marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens en diesel-motoren. U kunt bij ons terecht voor verkoop van de N-serie en D-max pickup. Daarnaast verzorgen wij graag het onderhoud aan alle ISUZU modellen.

Heeft u interesse in meer informatie over de modellen van Isuzu? Neem dan contact met ons op of bekijk de informatie op deze site.


Nu leverbaar: de Canter met Euro 5 motoren!

Klik hier voor het persbericht over de Canter met de nieuwe Euro 5 motoren!


Auto Truck Service Son bestaat 25 jaar!

Speciaal hiervoor hebben wij een jubileum magazine ontwikkeld. Deze is via onze site te downloaden. Wanneer u een gedrukt exemplaar wilt ontvangen, stuur ons dan een berichtje via het contactformulier op deze site.

Veel leesplezier op onze site!


Speciale Aanbiedingen

Ga voor uw aanbiedingen naar het menu ACTIES.

Heeft u interesse in een van deze aanbiedingen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Uiteraard zijn leasetarieven en financieringen mogelijk. Vraag naar de scherpe aanbiedingen.

Mocht u een speciale auto zoeken die niet op de site te vinden is, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch (zie contactgegevens)
 
  

 

 

fuso ats-son.nl

 

 

 

 
 

disclaimer